Home

Nega noktiju

Manikir

Studio lepote Wizard Vam omogućava da san o lepim, čvrstim noktima postane stvarnost. Nega kože ruku je veoma važan deo u manikiru. Utrljavanjem krema u kombinaciji sa parafinskim pakovanjem, kao i korišćenje blagog pilinga, ostvaruje se dugotrajni efekat negovane satenske kože ruku.

OPI SPA Manikir

Uz O.P.I tretman postaje moguće vratiti mlađi izgled vaših ruku u samo četiri jednostavna koraka:

  • piling
  • revitalizacija
  • podmlađivanje
  • zaštita

O.P.I manikir vam pomaže da da uživate u svakom trenutku tretmana kroz koji je moguće osetiti sav luksuz mirisa koji će vas dugo pratiti

Nadogradnja noktiju

Nadogradnja noktiju i davanje željenog oblika i veličine, vrši se pomoću 2 tehnike:

  • Gel nadogradnje (tehnika nadogradnje nokatne ploče pomoću tipsi i gelova)
  • Izlivanje noktiju (tehnika nadogradnje ili protetika nokta gde se pravi prirodan produžetak nokta na šablonima uz pomoć više vrsta specijalnih gelova)

Nail art

(ugradnja cirkona i rukom slikani nokti) predstavlja mogućnost da na maštovit način ukrasite svoje nokte.

Pedikir

Studio lepote Wizard pored nege lica, tela i ruku, posvećuje pažnju i nezi stopala, koristeći prozvode Gelish i Morgan Taylor. Aromatične relaksirajuće kupke upotpunjene masažom, učiniće vaše noge laganim, a stopala negovana.

OPI SPA Pedikir

Luksuzni pedikir koji uključuje dubinski piling za meku i glatku kožu, masku i balzam za negu te opuštajuću masažu nogu uz uređivanje i lakiranje noktiju.

Parafinsko pakovanje ruku

Namenjeno je intenzivnoj nezi, vlaženju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku, što je izuzetno korisno kod osoba sa suvom i umornom kožom, te osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama. Zbog ugodne topline, parafinsko pakovanje je iznimno blagotvorno kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Radi se temeljan piling, stavlja hranjiva maska i umače u parafin, koji stoji na dlanovima 20 min.