Home

LPG

LPG Endermološki tretmani

Godinama je LPG bio vodeći aparat za redukovanje celulita i oblikovanje tela a danas je važan za mehaničko razbijanje i usitnjavanje celulita u fibroznom stadijumu i za efikasnu dopunu drugim anticelulit tretmanima.

LPG je kompjuterski programirana mašina kojom se tretira celo telo a posebno se obraća pažnja na kritične regije kao što su bokovi, stomak i butine. Terapija je usmerena na lečenje vezivnog tkiva i zasniva se na istovremenom dejstvu rolanja kože i sekvencijalnog vakuuma tako da se u tretiranoj regiji povećava protok krvi na periferiji, stimuliše limfna drenaža i sinteza kolagena.

Zbog uspostavljanja novih drenažnih limfnih kanala noge više ne otiču i dobija se osećaj lakoće i svežine bez obzira na vreme stajanja i opterećenost. Ligamenti postaju fleksibilniji, jači, a mišići opušteniji i bez spazma, što sve zajedno doprinosi većoj pokretljivosti zglobova i gubitku bola u njima.

Kontinuiranom kombinacijom rolanja kože i sekvencijalnog vakuma, sve u pravcu limfnih puteva, stvara se osećaj prijatnosti, koji je mnogo veći nego kod ručne masaže.

LPG tretmani traju 35 minuta i obavljaju se dva do tri puta nedeljno. Preporučuje se serija od petnaest tretmana za lecenje celulita. Za odrzavanje postignutih rezultata preporucuje se dolazak 2 puta mesecno.

Individualno, tretmani mogu poslužiti za opšte dobro stanje organizma, oslobađanje od stresa i relaksaciju.